LIGGING

Residentie Novus staat voor aangenaam wonen op een unieke locatie in het aantrekkelijke centrum van Bonheiden.

Bonheiden is een sfeervolle en groene gemeente met een dynamische dorpskern, goede scholen en veel recreatiemogelijkheden (cultureel centrum, sporthal, Krankhoeve, Mechels Broek,…) en niet in het minst een uitstekend ziekenhuis. Bonheiden telt ook tal van gezellige cafés, tavernes en restaurant. Op woensdag vindt de wekelijks markt plaats.

Alles is te bereiken binnen wandelafstand. Er zijn vlotte busverbindingen naar de omliggende steden en gemeenten. Met Mechelen op enkele kilometers afstand, hebt u alle troeven van een grote stad binnen handbereik.

Eenmaal uit de dorpskern stapt u de groene en bosrijke natuur in. Bonheiden is een groene landelijke gemeente waar het aangenaam is om te wonen. De streek rond Bonheiden nodigt uit tot lange wandelingen doorheen de Dijle- en Leibeekvallei en natuurgebied ‘t Ven. Ook ruiters kunnen genieten van hun sport op een bewegwijzerde route. Een rit van 20 kilometer voert hen doorheen Bonheiden, Rijmenam en een stukje Keerbergen.

Door Bonheiden lopen ook verschillende fietsroutes, zoals de mooie ‘Dijlevalleiroute’ tussen Leuven en Mechelen. Deze loopt door Bonheiden van waar u kan fietsen via prachtig paadjes langs de bochtige Dijle. Onderweg kan u genieten van de kleurrijke jachthavens, de uitnodigende terrasjes aan de waterkant en van de zeldzame fauna en flora. Bovendien is Bonheiden, samen met Gent en Deinze, de gemeente waar het meeste is ondernomen om de inwoners vlot en veilig op hun bestemming te krijgen.

 

Ontdek hier ons aanbod

Muizensteenweg 2 / Dorp 113-117 - 2820 Bonheiden - Residentie Novus
Bouwbedrijf Schoovaerts - Moderne nieuwbouwappartementen voor Residentie Novus