OVER ONS

Bouwbedrijf Schoovaerts BV

Bouwbedrijf Schoovaerts BV

Bouwbedrijf Schoovaerts BV werd opgericht in 1950 door Frans Schoovaerts te O. L. V. Waver. In 1962 kwam zijn zoon Gerard Schoovaerts mee in het bedrijf werken. Deze werd in 1977 opgevolgd door zijn zoon Dirk Schoovaerts, die de BVBA stichtte.

Gwenn is heden de zaakvoeder van de onderneming. Dirk blijft al een aantal jaar meer op de achtergrond, dus het bedrijf is al een generatie verder in zijn opvolger. Wij hebben in de loop der jaren een heel mooi en gedreven team opgebouwd.

In de loop der jaren is Bouwbedrijf Schoovaerts BV uitgegroeid tot een ideale bouwpartner voor zowel bouwprojecten als volledige afwerking, kortweg “sleutel op de deur”.

 

Schellen Architecten BV

Schellen Architecten BV

In het midden van de jaren 1980 richtte Reginald Schellen zijn eigen architectenbureau op. Meer dan dertig jaar later maakt ook zijn zoon Pieterjan deel uit van het dynamische team van 15 vaste en gemotiveerde architecten, ingenieur-architecten en interieurarchitecten. Het bureau kan buigen op ruime faam en ervaring in individuele en meergezinswoningen en grootschalige projecten.

Hun passie is het gedreven streven naar hedendaagse, waardevolle, functionele en duurzame architectuur die past in de omgeving. De beleving van ruimte en licht op de plaats waar men woont en werkt heeft immers een fundamentele en directe invloed op de levenskwaliteit en gevoelstoestand van de gebruiker. Zo zijn ze steeds op zoek naar een architectuur waarin de mens centraal staat en waar techniek en emotie samen komen. Met deze waarden in het achterhoofd streven ze als bureau steeds naar 100% klant tevredenheid zowel voor de opdrachtgever als de eindgebruiker.

 

Door de jaren heen hebben Bouwbedrijf Schoovaerts en Schellen Architecten, samen reeds vele klassevolle meergezinswoningen gebouwd in Bonheiden naar tevredenheid van elke koper.